0 ürün bulundu
Filtre
Kapat
0 ürün bulundu
Sırala
Kapat

TOKA

Zarafetini ve ışıltısını stil detaylarında gizleyen göz alıcı metropol kadınını yansıtan güçlü tasarımlar, W Collection outlet kadın toka seçkisinde en çarpıcı modelleriyle sunuluyor. Saçlarınıza dilediğiniz şekli verirken aynı zamanda son bitişi nahif bir dokunuşla tamamlayan toka modelleri şık ve ışıltılı detaylarıyla öne çıkıyor. Uzun ya da kısa saç modellerini daha modern ve yaratıcı formlara dönüştürmeye katkı sunan kadın toka çeşitleri, profesyonel bir uzmanlığın tüm aşamalarını gözler önüne seriyor. W Collection outlet kadın toka seçkisindeki ürünlerle, bulunduğunuz tüm ortamlarda dikkatli bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Saç Tasarımında Yepyeni Stiller: Outlet Kadın Toka Modelleri

Sportif ve kullanımı rahat örgü modelleriyle günün farklı saatlerinde kendinizi daha özgür ve şık hissedebilirsiniz. W Collection outlet kadın toka seçkisinde sunulan zarif modeller örgü, at kuyruğu ya da topuz gibi klasikleşmiş saç stillerini modern görünümlere dönüştürüyor. İnci, kumaş, deri, kristalize taş ve boncuklarla zenginleştirilmiş toka çeşitleri klips, lastik ve metalik detaylarla tasarlanıyor. Saçlarınızı arkadan klasik at kuyruğu biçiminde toplayarak daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Şık bir kadın toka modeliyle, göz alıcı bir at kuyruğu yapabilir ve yüzünüzü açıkta bırakarak dinamik bir görünüm elde edebilirsiniz.

W Collection outlet kadın aksesuar seçkisinde sunulan küpe ve kolye modelleriyle açığa çıkan boynunuzda ve kulaklarınızda zarif görünümler elde edebilirsiniz. Hem özel günlere hem de günlük stilinize uyarlayabileceğiniz dağınık topuz modelleri, size daha romantik ve masalsı bir duruş kazandırmayı başarıyor. Dağınık topuzları, klipsli tokalar ve 80’lerden günümüze yeniden moda trendleri arasına giren mandal toka formlarıyla tasarlayabilirsiniz. Bu şık ve sportif stilinizle eşofman, şort, pantolon ve etek gibi birçok takımlama yapabilirsiniz.

Abiye Saç Stillerine Özel Toka Tasarımları

W Collection outlet kadın toka koleksiyonunda, günlük saç modellerine uygun tasarımlardan abiye saç modellerine uygulanabilecek toka çeşitlerine varan geniş bir yelpaze sunuluyor. Düğün, nişan, mezuniyet ya da özel partilerde saçlarınıza küçük dokunuşlarla profesyonel bir görünüm kazandırmak için seçkide sunulan pırıltılı toka modellerinden seçimler yapabilirsiniz. Elegan ve çarpıcı stiliyle sizi kusursuz bir görünüme kavuşturan outlet kadın toka tasarımlarıyla birkaç hamlede kendi saç tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz.

Dalgalı saçlarınızı birbirinden şık toka modelleriyle dağınık toplayabilir ya da saçlarınızı sıkı bir topuzla tepede birleştirerek sanatsal bir görünüm yakalayabilirsiniz. İkonik saç stilleri yaratmak için de W Collection imzalı tokalar ideal alternatifler sunuyor. Şimdiye kadar hiç denenmemiş saç modelleri hakkında yaratıcı fikirleriniz varsa onları gerçekleştirmek için seçkideki birbirinden zarif toka modellerini tercih edebilirsiniz.