9 ürün bulundu
Filtre
Kapat
9 ürün bulundu
Sırala
Kapat

PARFÜM

Egzotik notaları sade ve yalın şişe tasarımı ile bütünleştiren W Collection outlet erkek parfüm koleksiyonları her yaş grubu erkeğe hitap ederek geniş kullanıcı kitlesine ulaşır. Çekici, karizmatik ve centilmen erkeklerin vazgeçilmez kokuları arasında yer alan W Collection parfüm seçkisi kalıcı esansları, ikonik şişe tasarımları, farklı boyut alternatifleriyle şık ve elegan hediye seçenekleri arasında sunulur.

W Collection seçkisinin en özel outlet erkek parfüm koleksiyonunda yer alan ‌,kokular taze, canlı ve ferah esans özellikleri ile dikkat çeker. Günün her anı stilinize eşlik eden parfümler özel gece, davet, organizasyonların yanı sıra önemli iş toplantılarında da rahatlıkla kullanılabilir. Erkeklerin stilie vurgu yapan koleksiyon kokuları W Collection seçkisinde keşfedilmek üzere sizleri bekliyor.

W Collection Outlet Erkek Parfüm Seçenekleri

‌,Eau de Parfüm formunda olan W Collection outlet erkek parfüm koleksiyon ürünleri, gün boyu esans etkisini kaybetmez. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan parfüm seçkisi W Collection kalitesinde hazırlanır. 100 ml gibi son derece tatmin edici boy alternatifi ürünü uzun süre deneyimleme imkânı sunar. Günün her saati ve dört mevsim kullanabileceğiniz kokular arasında yer alan koleksiyon ürünlerini dilerseniz set olarak isterseniz de tek olarak satın almayı tercih edebilirsiniz. Kokunuzla bulunduğunuz ortamda dikkat çekmek ve stilinizi bir adım öteye taşımak için W Collection outlet erkek parfüm seçkisinden yararlanabilirsiniz.

Doğal Notaların Oluşturduğu Şık Bir Kompozisyon

Her zevke hitap eden notaların oluşturduğu ahenk W Collection erkek parfüm koleksiyonlarında ön plana çıkar. Yumuşak, iddialı ve davatkâr kokuları birleştiren koleksiyon ürünleri, aynı esansların buluştuğu vücut losyonları ve deodorantlarla set olarak da kullanıma sunulur. Böylece kokunuzu daha kalıcı hâle getirebilirsiniz. A’dan Z’ye şıklığına önem veren ve her tavrı ile dikkat çekmeyi seven erkekler için W Collection erkek kaşkol modelleri farklı desen, kumaş ve tasarımlarla stilinizi renklendirmeye yardımcı olur. Kokuyu iyi bir şekilde muhafaza eden tekstil ürünlerinin gücünden yararlanarak gün boyu kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Centilmen Erkekler İçin Tasarlanan Özel Bir Koleksiyon

W Collection outlet erkek parfüm koleksiyonlarında kokular kadar ön plana çıkan şişe tasarımlarında siyahın gücünden yararlanılır. W Collection logosu ile süslenen parfüm şişeleri hoş bir görsele de imza atar. Odunsu kokulara ağırlık veren parfüm seçkisi klasik giyimi seven erkeklere hitap eder. W Collection outlet kravat modelleri ile klasik stilinizi tamamlayıp W Collection outlet erkek parfümü ile zarifliğin küçük nüanslarda saklı olduğunu vurgulayabilirsiniz.